Úti tolmács iPhone-ra és iPad-re

Év végi leárazásra szeretném felhívni a figyelmeteket, és ezúttal igazán hasznos alkalmazásról van szó. A Jourist Úti tolmács alkalmazása 7.99 Euró helyett év végéig, tehát valószínűleg csak holnap estig csak 1.59 Euróért tölthető le. Ez az alkalmazás igazán jó szolgálatot tehet, ha elutaztok külföldre, és nem jön a szátokra azonnal minden kifejezés, vagy akár előtte is, megtanulni a legfontosabb frázisokat, amikre szükség lehet. Lássuk a készítők szavaival, mit is tud pontosan az alkalmazás:

Ez az úti tolmács egy olyan hanggal ellátott, képes úti kalauz, amely a magyar szavakat és kifejezéseket 30 nyelvre képes lefordítani. Ez a program külföldi utazásain kiváló lehetőséget biztosít arra, hogy akár nyelvismeret nélkül is kommunikálnitudjon, ugyanis ha szükséges, a szótár ki is ejti a szavakat Ön helyett. Emellett pedig még a képernyőn megjelenő egyértelmű képek is segítik a társalgást.

Az úti tolmács segítségével nyelvtudás nélkül rendelhet repülőjegyet, foglalhat szállást, adhatja le autóját a szervizben vagy akár rendelhetétteremben. A program nyelvenként 2200 kifejezést és szót tartalmaz, amik témakörönként jól áttekinthető csoportosításban egyszerűen kereshetők, így például, a vámmal, szállodával, szolgáltatásokkal, utazással, autójavító műhelyekkel, turista látványosságokkal és a szórakozással, étkezéssel, italfogyasztással, sport, valamint szabadidővel kapcsolatos szavakat, kifejezéseket, mondatokat is megtalálja a szótárprogramban.

Az integrált keresési funkcióval nagyon gyorsan eléri célját. Szeretne egy egyágyas szállodai szobát rendelni? Egyszerűen írja be a keresési mezőbe, hogy „egyágyas” és máris megjelenik a megfelelő mondat: „Szeretnék egy egyágyas szobát”.

  • Több mint 2200 illusztrált és hanganyaggal ellátott kifejezés, szó nyelvenként.
  • 30 célnyelv: angol (amerikai),angol (brit), német, francia, spanyol (Spanyolország), spanyol (Latin Amerika), olasz, portugál (Portugália), portugál (Brazília), dán, holland, finn, svéd, norvég, lengyel, cseh, szlovák, orosz, bolgár, görög, török, kínai, arab, japán, koreai, héber, thai, hindi, vietnámi és perzsa.
  • Minden szó anyanyelvi kiejtéssel hallható.
  • Témák és altémák pontos és érthető felosztása.
  • Teljes szövegek és szó részek szerinti gyorskeresés.
  • A teljes szóanyag a készülékben található, nincs tehát szükség internetkapcsolatra és annak használatra.
  • Minden bejegyzéshez illusztráció is tartozik, ami még jobban leegyszerűsíti a kommunikációt.
  • A teljes felhasználói felület magyar nyelvű.
  • Egyszerű használat, érthető mind gyerekek, mind nyugdíjasok számára.
  • Fonetikus írás a következő nyelveken: kínai, japán, koreai, orosz, görög, arab, thai, hindi és héber.

Képek:


   
   
   
   
   
   

 

Letöltés iPhone+iPad-ra:


Rusznyák Gábor


Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!