Boldog új évet kívánunk!

Elérkezett az esztendő utolsó napja, ideje, hogy mi is elbúcsúztassuk ezt az évet. Mint mindenki, mi is emlékezünk, hiszen a 2011-es év fontos volt weboldalunk számára.

Még tavaly, 2010-ben jött létre az swGuru.hu oldal, mely elsősorban a fejlesztőknek szánt segítség volt, tippekkel, trükkökkel, szakmai írásokkal, hírekkel, és alkalmazás bemutatásokkal. Hamar elértük a 200 látogatót naponta, ám ennyivel nem értük be. Elindítottuk Facebook oldalunkat, tapogatózva, hogy hogy is lehet ezt jól csinálni. Talán mostanra sikerült elsajátítanunk ezt is.

Kezdetben még egyedül írtam a cikkeket, írásokat, híreket, ám nyár végén szükségessé vált a bővítés, mára már négyen dolgozunk azon, hogy kellő mennyiségű, érdekes, és sokoldalú írást találjatok az oldalon.

Tavasszal már világossá vált, hogy az oldal témái erősen kettéoszlanak, a szakmai és a populáris területekre, így beregisztráltuk a NapiApp.hu címet, várva partnereinkre. Majd nyár végén megszületett a döntés, és szeptemberben elindult a NapiApp,hu oldal. Mostanra napi 5-7 ezer látogatót számlálunk, így mindenképp jó döntésnek bizonyult.

Tegnap pedig elindítottuk Mobil Játékok oldalunkat, melyen egy Nokia Windows Phone szimulátorban lehet egyszerűbb játékokat játszani. Ezek sora természetesen bűvülni fog, és szeretnénk, ha funkcióiban is egyre élethűbbé sikerülne tenni. Reméljük, hogy az új évben ez több visszatérő látogatót fog hozni oldalunknak.

Ezekkel a gondolatokkal kívánok mindnyájunk nevében nagyon boldog és eredményes új évet minden kedves Olvasónknak, találkozzunk az új évben is!

Képek:


   
   

 

Rusznyák Gábor


Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!