A ChevronWP7 Labs bezárja kapuit

A ChevronWP7 Labs az eddigi egyetlen, hivatalosan is támogatott rendszer, ami lehetővé teszi a telefon feloldását fejlesztők számára a piactér megkerülésével, ráadásul mindezt az eredeti ár (99$/év) töredékéért (9$ egyszer). Most pedíg eljött az idő, hogy elbúcsúzzunk tőlük.

A ChevronWP7 Labs által kínált szolgáltatás igen hasznos volt, hiszen nem csak saját alkalmazásainkat tesztelhettük le vele, esetleg gyakorolhattuk a programozást hobbi szinten a 99$ kifizetése nélkül, de egy kulcsfontosságú elem volt a himebrew közösség felépítéséhez, amely így a piactér megkerülésével működhetett.

Hogy miért is zár be a szolgáltatás, arról a készítők, Long Zheng, Rafael Rivera és Chris Walsh a következőképp számoltak be:

"A ChevronWP7 Labs az új évbe 10.000 eladott token-nel lép be. Hooah! Körülbelül a token-ek 90%-val sikeresen oldottak fel Windows Phone-okat.

A Microsofttal való megállapodásunk úgy szólt, hogy nem adunk el 10.000-nél több token-t. Terveink még nincsenek ezen mennyiség növelésével kapcsolatban, de a dolgot nem vetettük még el."

A kérdés így már csak ez: vajon visszatér még a ChevronWP7 Labs, vagy más veszi át a stafétát?

Képek:


   
   

 

Rusznyák Dániel


Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!