Felhőalapú Backup szolgáltatás Windows Phone-ra?

Nagyon valószínű, hogy a Microsoft új szolgáltatásokkal és funkciókkal tervezi megsépkelni a Windows Phone platformot 2012-ben. A redmondi cég legújabb állás hirdetéseiben a Backup and Restore (Biztonsági mentés és visszaállítás) csapatába toborozza a jelentkezőket.

"Gyere és csatlakozz a Windows Phone biztonsági mentésért felelős csapatához! Célunk, hogy ha elveszik egy Windows Phone készülék, vagy a felhasználó beleejti egy tóba azt, vagy egész egyszerűen csak új készülék kerül a birtokunkba, esetleg teljes törlést hajtunk végre, vagy elfelejtjük a PIN kódot, akkor is minden adatot vissza tudjunk állítani a lehető leggyorsabban a felhasználó készülékére. Ezt a funkciót a jövendőbeli Windows Phone készülékekbe tervezzük, amelynek a köszönhetően a Microsoft továbbra is az élen tud maradni az bekövetkezett véletlenszerű törlések által elvesztett fájlok visszaállításában."

Való igaz, hogy a Microsoft-nak ott a Skydrive szolgáltatás a biztonsági mentések tárolásához, elvégre a Windows 8-ban is már nagy szerepet játszik, szóval ami nagyban, az kicsiben is elven a Windows Phone készülékeken is működhet.

Képek:


   
   

 

Kecskés Krisztián


Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!