Mr. Lowerman - online tippelős játék

A Mr. Lowerman nem egy hiper-szuper lövöldözős játék, annál azért egyszerűbb kategória, de mégis szórakoztató és talán mondhatjuk úttörőnek is, ami a játék menetét illeti. Lássuk a fejlesztő saját leírását az alkalmazásáról, illetve, hogy miről is van szó. 

Mr. Lowerman egy online játszható tippelős játék. Tippeld meg a legkisebb olyan pozitív egész számot, amelyikre senki más nem tippelt. Egyszerűen hangzik ugye? Nézzünk egy példát: 

Meg kéne tippelni a legkisebb számot. Nyilván az 1-es. Igen ám, de mi van, ha mások is az 1-est tippelik? Bukta. És ha senki más nem tippel rá pont amiatt, mert azt hiszik, hogy mindenki arra tippel? Állítsd be a tippedet a görgőkön, majd nyomd meg a Tippelek! gombot a tipp elküldéséhez. Az egyes fordulók vége előtt a beállításoktól függően értesítést kapsz, így nem maradsz le a tippelésről. Ha egy forduló vége előtt újra tippelsz, azzal felülírod az adott fordulóban leadott előző tippedet. A beállítások menüpont alatt megadhatod a beceneved, így könnyebben megtalálod Magad a dicsőségfalon.

Az utóbbi frissítésnek köszönhetően az alkalmazásban pár hiba ki lett javítva és már lehet angol nyelven is játszani. Sok szerencsét és jó tippelgetést!

 

Képek:


   
   
   
   

 

Letöltés Androidra:


Kecskés Krisztián


Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!