Trine's Hangman, a tökéletes akasztófa

Az akasztófa játék szép is, jó is, csupán az embert nem igazán tudja hosszabb időre lekötni - az esetek többségében, de kivételek persze vannak. A Trine's Hangman is egy ilyen kivétel.

Az alkalmazás alapvetően azért különleges, mert a játék internetes tartalommal is rendelkezik - ráadásul nem is egyszerűvel. Az online toplista még csak egy dolog, ám nem kell bekerülnünk a TOP100-ba, hogy nyomon követhessük helyzetünket a ranglétrán, mivel akár minden játék után frissíti és kiírja az alkalmazás a jelenlegi helyzetünket.

Ez persze csak egy dolog, ám a játék további adalékokat is tartalmaz. Telefonodon létrehozott felhasználói profilodat a szerveren tárolják, így akkor sem vesznek el, ha új telefonra költözöl. Az alkalmazás a játék elvesztése esetén megmutatja a szót, valamint felajánlja a wikipédia segítségét a szó megértéséhez, megismeréséhez.

A pontokat persze nem csak a szavak egyszerű kirakásával lehet szerezni - különböző, nehezen elérhető bónuszok várnak a különleges tehetségűekre, mint például a 20 egymás után kirakandó szó (250 pont).

Az alkalmazás háttere, zenéje személyre szabható, illetve a zenéket egyszerűen át tudja tötleni a telefonra csengőhangként.

A játék ingyenesen elérhető, illetve a hírdetésmentes változatért 1,99$-t kell fizetni. Igazán megéri letölteni legalább az ingyeneset, főleg angolul tanuló/tudó embereknek!

Képek:


   
   
   
   
   
   
   
   
   

 

Letöltés WP 7-re:


Rusznyák Dániel


Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!