Kinek kell Siri, amikor itt van nekünk a Ziggy?

2011 egyik nagy technikai újításának számított az Apple által kifejlesztett Siri, amely az új iPhone 4S készülékeken fut. Ez érthető is, az alkalmazást mi is teszteltük, összehasonlítottuk a Microsoft által fejlesztett TellMe technológiával. Győztes ugyan nincs, mert mind a kettő másban jó, de  az biztos, hogy ezek még egyszer (vagy kétszer) egymás babérjaira fognak törni.

A Siri és a TellMe beindította a fejlesztők fantáziáját. Az Android Marketen napokkal ezelőtt megjelent egy Siri for Android alkalmazás, amit mára már le is tiltottak, de egyre több hasonló alkalmazás lát napvilágot.

Ilyen fejlesztés most Windows Phone platformra a Ziggy, amely egyébként teljesen ingyenesen tölthető a Marketplace-ről.

Bármit megkérdezhetünk a Ziggy-től! Segítségével hangvezérléssel kezdeményezhetünk hívásokat, írhatunk szöveges üzeneteket, amelyeket SMS-ként vagy e-mail-ként tovább is küldhetünk. Frissíthetjük vele Facebook-os, Twitter-es és egyéb közösségi oldalakhoz tartozó státuszunkat. Az alkalmazás kérésünkre webes találati listát is megjelenít, valamint ha bármit elrontottunk az informálódás során újra kezdhetjük a diktálást. Azok, akik kényesek arra, hogy milyen hang szól vissza hozzájuk, több beállítási módot is találnak az applikációban.

Szerintem érdemes kipróbálni, mindenkinek ajánlom! Ahhoz képest, hogy ingyenes, remekül működik! 

Képek:


   
   
   
   
   
   
   
   
   

 

Letöltés WP 7-re:


Kecskés Krisztián


Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!