Samsung Galaxy M

Tegnap a Samsung Galaxy Ace Plus került a porondra, ma a Galaxy M készüléket mutatta be a gyártó, bár közel sem annyi információval megsépkelve, mint azt Ace Plus esetében.

Dizájn tekintetében forradalmi újításokról beszéltek, de a Galaxy M, most az Apple termékei helyett a HTC készülékeit vette célba kinézetileg, de ez csak személyes vélemény.

A készülék egy 4 colos Super AMOLED kijelzőt kapott, amely mögött egy 1 GHz-es processzor dübörög. Mint mostanában az divatos, az Android 2.3-as Gingerbread rendszert kapják a felhasználók kézhez a Galaxy M által. Hátlapján egy 3 megapixeles kamera található (valahol elhagyták a maradék 2 megapixelt, amit illet volna beletenni). Ami a memóriát illeti 4 GB beépített háttértárolóval rendelkezik, amit bármikor bővíthetünk microSD kártyával. A fentiek összességét egy 1650 mAh-ás akkumlátor működteti.

Kezdő árnak 500 dollárt emlegettek a külföldi oldalakon, de szerintem ez nem túl reális ilyen hardveres összetevők mellett. Manapság már inkább érdemes várni az új ICS-vel és jobb fényképezővel felszerelt modellekre.

Képek:


   
   

 

Kecskés Krisztián


Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!