Polyglot, a Bing Metro szótár

Sokáig nem volt rendes szótár alkalmazás WIndows Phone 7-re a Dictionary.com egynyelvű szótárán kívül. Ugyan ma már a Google Translate is képviseli magát, ám egy igazi, vérbeli Mango-s képviselő jelent meg a Microsoft Bing Translator online szolgáltatására épülő alkalmazással - a Polyglot.

Az alkalmazás majdnem mindent tud, amit a Google Translate is, talán kevesebb nyelvvel, bár nem hiszem, hogy sok embernek hiányozna a gudzsaráti vagy az urdu nyelv.

Ami viszont fontos, hogy az alkalmazás követi az összes Metro-s irányvonalat, kezdve a szögletességtől a színes, könnyen áttekinthető kezelőfelületig.

Az alkalmazás egy listát is vezet a korábbi fordításokról, így ha esetleg valami hosszút fordítottunk le vele, vagy kiszótáraztunk valamit, elég megnyomni az előzmények (recent translations) gombbot, és már is elérhetjük a listát.

Az alkalamzás próbaverziója 10 fordítást tesz lehetővé, és a hangfelismerés funkció is le van tiltva, így csak kipróbálni lehet vele. Ám a teljes verzó minden bizonnyal megéri, akinek nem, annak ott a többi, kevésbé jól kinéző ingyenes alkalmazás ;)

Képek:


   
   
   
   
   
   
   
   

 

Letöltés WP 7-re:


Rusznyák Dániel


Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!