Virtual City - ingyen

A mai nap az Apple a G5 Games egyik játékát tette ingyenessé, ami nem más, mint a Virtual City. Van benne küldetés lehetőség, de ha csak simán építgetni szeretnénk saját kis gazdaságunkat, akkor a Sandbox mód erre is lehetőséget kínál, de érdemes a küldetésekkel kezdeni, hogy megismerhessük az irányítását.

Alapvetően az a feladatunk, hogy kiépítsük a falu gazdaságát, tehát gondoskodni kell a búzáról, amit át kell szállítani a malomba, a malomból a lisztet és a tehénfarmról a tejet a pékségbe. Ha ez megvan, nem marad más hátra, mint a kész pitéket elvinni a boltba. Van olyan küldetés, ahol a népesség számát kell növelni, van, hogy környezetkímélőbbre kell átalakítani. Lényeg a lényeg, minél jobb és összetettebb gazdaságot kell létrehozni.  

A Sandbox mód jóval nehezebb, mivel itt a nulláról kell elkezdeni az építést, de éppen ezért egyszerűbb is, mivel teljesen szabad kezet kapunk.

Nekem nagyon tetszik a játék, a kezelése egész könnyű, Remélem sok hasonló játék kerül még be az App Store-ba, addig is mindenkinek jó szórakozást hozzá!

Képek:


   
   
   
   
   
   

 

Letöltés iPhone-ra:


Rusznyák Mátyás


Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!