Jourist nyelvtréning - egyszerű nyelvtanulás

Sokakkal előfordulhatott már, hogy külföldön volt, és nem tudta kifejezni, hogy mit akar. Ezzel az alkalmazással iPhone és iPad készülékünkön kategóriák alapján meg tudjuk nézni a szófordulatokat, így ha bemegyünk egy étterembe, vagy gyógyszertárba, orvoshoz, esetleg a rendőrséget kell hívni, akkor tudjuk mit mondjunk.

Nézzük, mit kínál az alkalmazás: 

"Tanuljon hatékonyan, és jegyezze meg jól a szavakat és kifejezéseket. Ennek az egyedi tanulási módszernek köszönhetően a „Jourist nyelvtréninggel“ rövid időn belül jelentős eredményeket érhet el a kiválasztott idegen nyelv tanulásában. A „Jourist nyelvtréning“ kiválóan alkalmas utazási előkészületek gyakorlására és ismeretei felfrissítésére."

Jelenleg 30 különböző nyelv közül lehet választani, amik nem másak, mint az angol (amerikai),angol (brit), német, francia, spanyol (Spanyolország), spanyol (Latin Amerika), olasz, portugál (Portugália), portugál(Brazília), dán, holland, finn, svéd, norvég, lengyel, cseh, szlovák, orosz, bolgár, görög, török, kínai, arab, japán, koreai, héber, thai, hindi, vietnámi és perzsa.

Ha nem tudnánk egy-egy szó/kifejezés kiejtését, akkor se kell aggódni, mivel az alkalmazás kimondja a szövegeket. 

Az egyik nagy pozitívum, hogy nem kell hozzá internetkapcsolat, de pont emiatt a mérete is nagyon nagy (785 MB), de ennek ellenére egy nagyon jó alkalmazás, nyelvtanulásra tökéletesen alkalmas. A program ára 8 €, de ha azt nézzük, hogy egy nyelvhez mennyibe kerül egy nyelvkönyv, akkor ahhoz képest nem mondható soknak.

Képek:


   
   
   
   
   
   
   
   
   

 

Letöltés iPhone+iPad-ra:


Rusznyák Mátyás


Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!