Worms:Reloaded

Már több mint 10 év telt el azóta, hogy először találkoztunk az kedvenc kukacainkkal a Worms:Armageddon nevezetű játékban. Az első játékot követő sikereken felbuzdulva a Worms rendszeresen fejleszti és adja ki az új játékokat amivel még szórakoztatóbbá teszik a programot. Ez a fejlődés mostanra elhozta nekünk a Worms:Reloaded nevezetű részt, ami már Symbianra is letölthető.

A Worms:Reloaded újra összehozza a csapatot egy kis játékra, akár online, akár offline. A játékban maximálisan 4 fő vehet részt egyszerre és eredményeiket elmenthetik, valamint megoszthatják a ranglistán. Az új résszel új fegyverek, új grafika, új tájszerkesztő mód és új, lenyűgöző pályák várnak minden felhasználóra.

Ami még nagy előnye a programnak, hogy az egyjátékos mód rengetek izgalmat és újdonságot tartalmaz magában. Ha nincs senki körülötted aki játszana veled, akkor kreálj magadnak! A játék nehezítése érdekében 7 különböző személyiségű és 4 nehézségi szintű ellenfelekből válogathatsz.

A Nokia Store-ból elérhető hozzá Free Trial, amivel 5 percig ki lehet próbálni, illetve meg is vehető 615 Ft-ért. Aki szereti a Worms-öt, annak kötelező!

Az ingyenes trial letölthető innen.

Képek:


   
   
   
   

 

Letöltés Symbian-ra:


Szabados Kitty


Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!