Phoster - Karácsony 8. napja

Icon.pngElérkezett az Apple karácsony 8. napja is, és a mai napra a Phoster nevű alkalmazás jutott. A program segítségével egyszerűen lehet különböző posztereket készíteni, bár elég erősen meg van kötve a kezünk, hogyan nézhetnek ki, hiszen csak a meglévő 87 sablont használhatjuk, amiktől eltérni csak nagyon minimálisan lehet.

Ha kiválasztottuk a számunkra megfelelő sablont, az első lépés, hogy valamilyen képet ki kell választanunk, ami a sablontól függően csak bizonyos helyeken látszik. A képet természetesen lehet méretezni, mozgatni és forgatni is, illetve ami még nagyon hasznos, hogy a kép melletti háttérszínt is meg lehet adni.

Amit kifejezetten sajnálok, hogy a szövegmezőket nem lehet mozgatni, hozzáadni, valamint kitörölni, hanem csak a meglévők tartalmát lehet módosítani. Szerencsére annyi lehetőséget adtak, hogy a betűtípust lehet valamilyen szinten módosítani, illetve a színében és méretében szabad kezet kapunk.

Ha elkészült a képünk, akkor már csak egy szűrő hozzáadása maradt, ami nem kötelező, de ha szeretnénk feldobni egy kicsit a poszterünket, akkor érdemes. Itt a szűrő nélkülivel együtt 20 közül válogathatunk, mint például gyűrött papír, koszos papír, kávéfoltos és még sok más.

A programnak a szövegmezőkön kívül még egy olyan hibája van, hogy csak álló formában lehet megcsinálni őket, de ezen kívül nagyon hasznos tud lenni. Az alkalmazás egészen éjfélig ingyenesen letölthető.

1.jpg 2.jpg 3.jpg
4.jpg 5.jpg

Letöltés iOS-re:

appstore-icon.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!