ClamCase Pro iPad tok billentyűzettel

Arra a technológiára építve, amit az első ClamCase billentyűzetükben használtak az iPad-hez, a ClamCase bejelentette a legújabb alkotásukat, a ClamCase Pro-t. Az új változat még vékonyabb és könnyebb, mint az előző, de még mindig nyújtja a megfelelő védelmet a készüléknek.

ClamCase-Pro-iPad.jpg

A ClamCase Pro összesen három feladatot képes ellátni, méghozzá a laptop stílusú billentyűzetként való működést, az érintőkijelző használatát egyszerűsítő állványkényt, illetve egy sima iPad tok szerepét is el tudja látni. Ez annak köszönhető, hogy a zsanérok 360 fokban képesek forogni. A tok bluetooth-on keresztül kapcsolódik a tablethez. A vékonyság ellenére található egy beépített újratölthető akkumulátor, illetve QWERTY billentyűzet automatikus alvás és ébredés lehetőséggel.

"Élvezd kedvenc alkalmazásaidat bármilyen nézőpontból a ClamCase bárhogyan pozicionálható állványának a segítségével. Játssz játékokat és nézz filmeket ebben az tökéletes komfortban. Ülj le, pihenj és élvezd a szórakozást az iPad-eddel... kéz nélkül."

A legújabb ClamCase Pro iPad billentyűzet nem támogatja az összes típust, egészen pontosan csak az első generációs iPad-eket és az iPad Mini-ket nem. A ClamCase Pro 169 USD-ért vásárolható meg, magyar forintba átszámolva 37.500 Ft környékén vásárolható meg a ClamCase weboldaláról.

ClamCase-Pro-iPad1.jpg

Forrás: www.geeky-gadgets.com

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!