Offline English Hungarian Dictionary

Icon.pngAz App Store-ban és a Google Play-ben nagyon sok szótár található, bár ezeknek általában elég kicsi a szókincse. Erre nyújt megoldás a movin'App az English Hungarian Dictionary-vel. A program segítségével internet hozzáférés nélkül böngészhetünk a több, mint 200.000 szó között.

Az alkalmazás alapértelmezetten a szó elejéhez nézi, de amennyiben másik megoldásra van szükségünk, azt is személyre tudjuk szabni a beállításokban. Ezt a Search type megadásával módosíthatjuk. Lehetőségünk nyílik a szó elejétől való keresésre, csak pontos találatok mutatására, illetve van egy olyan lehetőségünk is, amivel lassabban fog keresni, ellenben a szavak közepén is elhelyezkedhet a megadott szó.

A szótár egyetlen gombnyomással átváltható angol-magyarból magyar-angolba. Ha valamelyik szóra rákeresünk, akkor hozzáadhatjuk a kedvencekhez, illetve a mellette található megosztás gomb segítségével kimásolhatjuk a vágólapra. Az utóbbi funkció csak az iOS-es verzióban található meg.

1.jpg 2.jpg 3.jpg

A programnak két verziója van, az ingyenes, illetve a pro. A két platform között elég nagy különbség a két verzió között, hiszen Android-nál az ingyenes verzió mindent tud, amit a teljes, egyedül a reklámokat lehet eltávolítani 583 Ft-ért. iOS-nél kicsit másabb a helyzet, mert az ingyenesben nem található meg az eredeti brit kiejtés, illetve a hang alapú keresés. A teljes verziót iOS-re 1,79 Euróért lehet megvásárolni.

4.jpg 5.jpg 6.png

Ingyenes Android-ra: Ingyenes iOS-re: Pro Android-ra: Pro iOS-re:
playstore-icon.png appstore-icon.png playstore-icon.png appstore-icon.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!