Plague Inc., egy igazán fertőző játék

plague.pngItt ki kell irtani az emberiséget, nincs mese, ha bárki túléli, akkor vesztettünk, lehet elölről kezdeni az egészet. Az Ndemic Creations a tavalyi év egyik legösszetettebb, legnehezebb és legbetegebb logikai játékát hozta el Androidra és iOS-re.

Itt a tél, az igazi hidegek és a járványok ideje. Eddig csak szenvedő alanyai voltunk a kórokozók pusztításának, most viszont akár az irányítói is lehetünk: a Plague Inc. egy fertőzés-szimulátor, ahol ügyesen taktikázva el kell pusztítanunk az emberiséget.

A játékban 3 nehézségi szint közül lehet választani, casual módban csak egyfajta kórokozó áll rendelkezésünkre, míg normál és brutal szinten már 6 különböző fertőzni képes baktérium közül választhatunk. A játék ezután már csak a különböző befolyásoló tényezők közötti egyensúlyozásról szól, a minél gyorsabb elterjedésről és a kíméletlen pusztításról. Foglalkoznunk kell azzal, hogy például a vizet, a levegőt, a rovarokat, vagy a madarakat használjuk a fertőzés terjesztésére, milyen tünetcsoportok lesznek, amivel kínzóbbá, fertőzőbbé és halálosabbá tehetjük magunkat, vagy épp az ellenállási képességünket növelhetjük a hőmérséklet, vagy a gyógyszerek ellen. Persze minél pusztítóbbá válunk, annál rövidebb időnk lesz a munkát befejezni, hiszen a tudósok a járvány kitörésének eleje óta keresik az ellenszert.

plague_sc2.jpg
A Plague Inc. egy remek stratégiai játék,  ahol a cél eléréséért igen keményen meg kell küzdenünk. Az emberiség, szerencsére, nem adja olyan könnyen magát, és ez még a leggyakorlottabbaknak is okoz majd kihívásokat.

Letöltés:

appstore-icon.png playstore-icon.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!