Mantra: platform-hősök egymás ellen

Nemrég indult egy különös honlap, amely egy mobilos szerepjátékra invitál. A leendő játékosok Android vagy iOS színekben kalandozhatnak majd, és alakíthatják a kitalált sci-fi és fantasy világ keverékének történelmét.

A Mantra, a fejlesztők rövid bemutató leírása alapján egy mobilra optimalizált MMORPG játék lesz, melyben az Android és iOS eszközöket használó játékosok csapnak össze egymással, és a környező világ szörnyeivel. A cél természetesen az, hogy győzelemre vigyék a saját játékbeli fajukat, az Androidosok a fejlett emberiség, a Prohuman oldalát erősítik, és birodalmukat meg kell védeniük az iPhone-osok, a Mantedar hódító serege ellen.

mantra.jpg
A történetet a játékosok viszik majd előre, egyéni és csoportos hőstetteik adják majd a folyamatos frissítésekkel érkező sztori következő fejezetét. A játékos bármit is tesz, annak kihatása lesz a Mantra Világára, és akár a háború állását is eldöntheti. A történelem, a háború előzménye egyjátékos módban, interaktív novellákban játszható végig. Lehet online többjátékos módban, akár hárman is teljesíteni a küldetéseket, szörnyekkel, vagy épp fejtörőkkel megküzdeni, de természetesen egymással is megmérkőzhetnek majd dual-módban a karakterek. A játéktér a mai népszerű megoldásokkal ellentétben igazi szerepjátékos hangulatot idéz majd, szöveges-mesélős lesz, folyton változik, minden belépéskor más pályát, más eseményeket, ellenfelet kap majd a játékos.

Jelenleg a játék oldalán csak arra van lehetősége a látogatónak, hogy hovatartozását kifejezze, a mostani állás szerint Mantedar kétszeres túlerőben van, a helyzeten javítan itt lehet.

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!