Mobil Kisokos - hasznos funkciók egy helyen

Icon.pngMegjelent iOS-re és Android-ra a Mobil Kisokos nevű alkalmazás, amely jó néhány hasznos funkciót tartalmaz, amik megkönnyíthetik a mindennapjainkat. Ilyen például a közelben lévő posta, bevásárlóközpontok, benzinkutak és akciók keresése.

A programban alapvetően 9 menüpont található, a körülöttem térkép, a körülöttem lista, a cégkereső, akció kereső, termék kereső, közhasznú, a kiemelt partnerek, kategóriák, és a kapcsolat. Ezeknek a nevei szinte magukért beszélnek, kivéve a közhasznút, hiszen ide nagyon sok minden fér bele, és a fejlesztő(k) bele is tették, amit érdemes, mégpedig a benzinkútkeresőt, álláshirdetések, horoszkópok, posták helyei illetve még néhány egyéb hasznos funkció is helyet kapott itt.

A sok hasznos funkciónak köszönhetően az alkalmazás egyszerűbbé teheti a mindennapjainkat, hiszen ha út közben jövünk rá, hogy alig van üzemanyag az autóban, akkor meg tudjuk keresni a legközelebbi kutat, vagy ha szeretnénk feladni néhány levelet, ahhoz is megtaláljuk a legközelebbi postát.

Az alkalmazás kinézetben nem hoz túl sokat, viszont éppen ennek köszönhetően átlátható. Az applikáció mind a két platformra ingyenesen letölthető.

1.jpg 2.jpg 3.jpg
4.jpg 5.jpg

Letöltés Android-ra: Letöltés iOS-re:
playstore-icon.png appstore-icon.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!