Finger Army 1942

Mindenki ropogtassa meg az ujjait, élesítse a refelxeit, mert a címben említett játék letöltésével a Tin Planet lab egy sereg mutáns ujjat hoz el a képernyőjére. Egyik elsöprő ujj-hullám a másik után, a félelmetes ellenség lerohanja a kijelzőt, és csak egy felkészült játékos fogja tudni megállítani őket.

A “Whack-a-mole” típusú játékok megérkeztek androidra is, és mielőtt bárkiben is felmerülne a kérdés, mi értelme van egy ilyen játéknak, ha nem lehet egy tisztességeset ütni azzal a kalapáccsal az előbukkanó fejekre, már meg is hódították a közönséget. A Finger Army 1942 ráadásul második világháborús környezetben játszódik, és még csak nem is ürgék a szereplői, hanem katonák, akik valamilyen rejtélyes okból kifolyólag földbe vájt lyukakban szeretnek bújkálni. A kiadó szerint nem is emberek ők, hanem hatalmas ujjak. Ezt leszámítva egy kedves játék szép grafikával, amit így könnyű szívvel lehet a család bármely tagjának ajánlani, véres következmények nélkül, egy kis gyors, agyzsibbasztó, dühödt tapicskolásra.

fingerarmy.jpg

A játékos az ellenséges ujjak leütésével rangot szerez, és szintlépésenként újabb és újabb katona típusokat kap, de a dokik és a fehér zászlót lengető yella belly-k lecsapása kerülendő. A jó katonák kedvence a marhakonzerv, ezért bónuszpontok járnak, az utánpótlás megkaparintásával a saját életpontok növelhetőek, a sonka pedig extra időt ér. A sereg generálisa Big G., az ő kalapjának megpöcköléséért a Finger Frenzy bónuszt lehet megszerezni, viszont senki se felejtse el, hogy ezek az ujjak igazából katonák, a fegyveres és ágyús bakákat még jobb azelőtt homlokon  pöckölni, hogy céloznának és lőnének.

Letöltés itt:

playstore-icon.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!