Jokes - Scare and Share - ijeszd meg ismerőseidet

Icon.pngSzinte mindenki szereti megviccelni a barátait a legkülönbözőbb módokon, amihez most egy újabb lehetőség is adódik, mégpedig a Scare and Share nevű alkalmazás segítségével. A program segítségével nem csak megijeszthetjük ismerőseinket, hanem az első kamera segítségével rögzíti is nekünk, amit aztán meg tudunk osztani.

A programban alapvetően 3 különböző háttér található, illetve két ijesztő arc. In App Purchase segítségével ki tudjuk egészíteni a listát még jó néhány elemmel, valamint hanem ijeszteni szeretnénk így, akkor lehetőségünk is van a program segítségével megkérni az "áldozat" kezét. Ezeket a lehetőségeket meg kell venni, de egy biztos, nagyon ötletes megoldások vannak benne.

A háttérkép és az ijesztés kiválasztása után be kell állítani egy időzítőt, ami minimum 3 másodperc, maximum 15 perc. Erre azért van szükség, mert az ijesztés a telefon mozgatásával is aktiválódik, így érdemes előtte egy biztos helyre helyezni a készüléket. A telefon elmozdítása, illetve a képernyő megérintése esetén elindul az általunk kiválasztott animáció. Az egészbe az extra, hogy az első kamera segítségével rögzíti az áldozatunk arcát, méghozzá 5 képet is készít róla, nehogy lemaradjunk a legjobb részéről.

Maga az alkalmazás ingyenesen letölthető mind iOS-re, mind Android-ra, viszont a legjobb funkciókat csak In App Purchase segítségével lehet elérni, viszont így is meg lehet ijeszteni az ismerőseinket.

1.jpg 2.jpg
3.jpg 4.jpg

Letöltés Android-ra: Letöltés iOS-re:
playstore-icon.png appstore-icon.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!