Swing King - aranyos ügyességi játék

Icon.pngNagyon sok ügyességi játék található jelenleg az App Store-ban, de van néhány, amelyik valamilyen formában kiemelkedik a többi közül. Nincs ez másképp a Swing King nevű játékkal sem, amely nem csak az aranyos figurák miatt kiemelkedő, hanem a jól elkészített fizikai motorja miatt is.

A játékban egy szőrpamacsot (a történet alapján egy királyt) kell átvinnünk különböző pályákon. Az első pár pályán találunk útmutatásokat, hogyan is kell játszani, onnantól kezdve viszont már teljesen magunkra vagyunk utalva. A küldetések végrehajtásához a szőrpamacson lévő nyúlványszerű kéz van a segítségünkre, amivel ki tudjuk lőni a figurát, illetve különböző eszközöket is találhatunk, mint például bokszkesztyű, amivel néhány faltípust szét kell törni, valamint egy ragacsosat, amivel bárhol, akár a levegőben is megkapaszkodhatunk.

1.jpg 2.jpg

Jelenleg négy különböző pálya van, ami 40 különböző küldetést rejt, illetve egy-egy boss fight-ot. Ha legyőzzük a pálya főellenségét, akkor mehetünk a következőre, viszont hogy elérhessük a bossokat, össze kell szednünk meghatározott mennyiségű csillagot a küldetésekből. Minden küldetésen más-más mennyiségű csillag található, így van ahol könnyebb, van ahol nehezebb ezt összegyűjteni.

3.jpg

A játék jelenleg ingyenesen tölthető le az App Store-ból, bár nem tudni, hogy mennyi időre, szóval aki szereti az addiktív ügyességi játékokat, azoknak érdemes egy pillantást rávetni.

4.jpg 5.jpg

Letöltés iOS-re:

appstore-icon.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!