24 órás mobil dizájner verseny

beesmarter.pngA PPKE-ITK a MAVE-val közösen 24 órás mobil programozó csapatversenyt rendez március 2-3-án. Az alkalmazásfejlesztő verseny egyik kitűzött célja, hogy a feladat megoldásán túl, hatékony kódokat írjanak a résztvevők, amely a mobileszközök fogyasztásánál különösen nagy fontossággal bír. A verseny egyik különlegessége, hogy Android és iOS platformokon is lehet dolgozni, így a két legismertebb platform fejlesztői is összemérhetik tudásukat. A döntőben összesen 30 csapat vesz részt, amik közül 20 csapat egyetemistákból vagy már dolgozó fejlesztőkből áll, 10 pedig középiskolai csapat.

Szeretnénk, hogy az alkalmazások szépek is legyenek, ezért meghirdetjük a 24 órás mobil dizájner versenyt, melyben a programozók mellett összemérhetik tudásukat a UI tervezők is. Tudomásunk szerint ilyen jellegű versenyt eddig még nem szerveztek, ezért különösen izgalmasnak ígérkezik. Ha február 27-ig kellő számú regisztráció érkezik, akkor debütálhat a BeeSmarter mobil dizájner verseny.

Mit?

Grafikai elemek megtervezése és elkészítése a BeeSmarter verseny 24 órás fináléjában a programozók számára feladatként kiírt alkalmazásokhoz. A programozó csapatok az elkészült design tervek közül választanak és fel is használják az általuk készített alkalmazáshoz. A verseny végére pedig egy tablót kell elkészíteni, amin bemutatjátok milyen is tervetek működés közben.
A verseny részletes programja a beesmarter.org honlapon lesz elérhető.

Kik?

Egyetemista vagy középiskolás, művészeti képzésben résztvevő hallgatókat ill. diákokat várunk egyéni vagy 2-3 fős csapatokban. A versenyre regisztrálni február 27-ig lehet itt: beesmarter.org

Így!

Az elkészült dizájnterveket a tablók alapján szakmai zsűri pontozza és értékeli. A legjobbak szponzoraink értékes nyereményeivel, felajánlásaival és ismertséggel gazdagodva távoznak a versenyről.

Kapcsolat:

Oláh András andras.olah@itk.ppke.hu / 30-8213538
Horony Csaba horony.csaba@gmail.com / 30-3930336

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!