Az Alcatel bemutatta a One Touch Idol X okostelefont

Az Alcatel bemutatta a csócskategóriás készülékét a One Touch Idol X-et. Szemből rögtön feltűnik az 5 hüvelykes full HD kijelző, a minimalista keretével. A készülékben ismeretlen eredetű négymagos 1,2 GHz processzora van. 16 GB beépített memória áll a felhasználó rendelkezésére, amit bővíthet microSD kártyával. A kamerája 13 megapixeles, 2000 mAh akkumulátora van. Valószínűleg minden módosítást mellőző Android 4.2 Jelly Bean operációs rendszert futtat.

idolx.jpg

A készülék áráról még semmit sem tudni, de lehet, hogy az Egyesült Államokban LTE is lesz a készülékben. A One Touch Idol X három színben érkezik kezdésképpen, kékben, sárgában, és pirosban.

idolx2.jpg

A One Touch Idol X az Idol széria csúcsa, hiszen a One Touch Idol és az Idol Ultra alacsonyabb kategóriás készülékek. Az Ultra sport 4,65 hüvelykes 720p AMOLED kijelzővel érkezik, 8 megapixeles kameréval és kétmagos processzorral. A One Touch Idol, 4,66 hüvelykes qHD IPS LCD kijelzővel érkezik szintén 8 megapixeles kamerával és kétmagos processzorral. Mindkettőn Android Jelly Bean operációs rendszer lesz.

A készülékek papíron nagyon jól mutatnak, reméljük hozzánk is eljutnak hamarosan.

Forrás: gsmarena.com

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!