HP Slate 7, 7 hüvelykes Android tablet

A HP a Mobile World Congressen mutatta be az első 7 hüvelykes Android tabletját. A készülék kijelzője 1024 x 600 pixel felbontású HFFS, ami hasonló az IPS-hez, a motorház alatt pedig, 1,6 GHz kétmagos ARM Cortex-A9 processzor van 1 GB rammal. A készülék 8 GB tárhelyet biztosít a felhasználónak, amit microSD kártyával tovább növelhet.

HP-Slate-7.jpg

A tabletnak kettő kamerája van, a fő kamera 3 megapixeles, míg a másodlagos VGA felbontásra képes. A tablet Android 4.1 Jelly Bean operációs rendszerrel érkezik, melyhez a gyártónál egyáltalán nem nyúltak hozzá, ami jó hír lehet a frissítések szempontjából.

355015sdssd.gif

A borítása finom műanyag, amely nem az olcsóbb fajta, nem nyikorog és érződik, hogy erős, a fém hátsó borítás pedig tovább növeli a minőségi érzést. A készüléket szürke és piros színekben lehet majd kapni. A készülékben Beats Audio támogatás is van a sztereó hangszórókra. Továbbá a microUSB használható adatátvitelre, de nem tudjuk, hogy ezen keresztül tölt-e a készülék.

Az ára az Egyesült Államokban 169.99 dollár lesz, és érkezik Európába is. Átszámolva, olyan 40 ezer forint fölötti ára lesz.

Forrás: knowyourmobile.com

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!