GYRO Xtreme

Ügyességi játék rövid ideig ingyen

Icon.pngNéhány napig ingyenesen letölthető a Vivid Games egyik játéka, a GYRO Xtreme. Ebben a játékban egy igazán egyszerű alapokra épülő ügyességi feladatot kapunk, aminek a teljesítése viszont embert próbáló. Ez az egyszerű, de nagyszerű játék most iOS-re és Android-ra is egyaránt ingyenesen letölthető.

A játék lényegében arról szól, hogy egy három színből álló kereket kell úgy forgatnunk, hogy a megfelelő színű golyó a hozzá tartozó harmadba érkezzen. Amennyiben nem sikerül, akkor az a szín, amelyikbe becsapódik a golyó, veszít az energiaszintjéből. Ha teljesen kiürül, akkor vége a játéknak. A pontok gyűjtésével el lehet érni különböző rangokat, amik egy-egy dolgot nyitnak fel. Ha elértük a másodikat, akkor az Arcade módban bármikor folytathatjuk a játékot, nem kell teljesen az elejéről kezdeni. Amennyiben elértük a harmadik szintet, akkor elérhetővé válik a Time Attack mód.

1.jpg 2.jpg

Ami még külön élvezet a játékban, hogy nem teszik kötelezővé a beépített zenék hallgatását, hanem akár a saját zenéinket is betehetjük. Ezen kívül pedig még módosítható az érzékenység, így mindenki teljesen szabadon állíthatja a szerint, hogy mennyire tudja irányítani. Ha elértük a 30.000 pontot, akkor bekapcsolhatjuk a 8-bites hangokat is.

3.jpg 4.jpg 5.jpg

A játék ránézésre igazán egyszerűnek tűnik, de azért nem szabad elbíznod magadat, mert nehezebb, mint amilyennek látszik. iOS-re és Android-ra most ideiglenesen ingyenesen letölthető.

Letöltés iOS-re: Letöltés Android-ra:
appstore-icon.png playstore-icon.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!