Több gyártó is akart egy kis figyelmet tegnap

A tegnapi Samsung bemutató miatt a szokásosnál is nagyobb érdeklődés övezte a Time Squaret. Ez lehetőséget biztosított arra, hogy más gyártók is reklámozzák magukat egy kis gerilla marketinggel. Ilyet vitt véghez az LG is, akiknek a hirdető táblájuk pont a Samsungé felett van, igaz ez a tábla már régebb óta az övék. A Samsung tábláján a "Be ready 4 the next Galaxy" felirat volt, míg felette az LG tábláján az Optimus G Pro készüléket reklámozták a "here 4 you" szlogennel. Valószínűleg elég jó figyelem felkeltés volt a részükről, és külön érdekesség, hogy a Samsung egyik promó videóján is felfedezhető ez a kis marketing fogás.

lg-optimus-g-times-square-troll.jpg

De nem csak az LG volt, akinek tetszett az ötlet a figyelemfelkeltésre, a HTC is megtette a magáét. Míg az emberek sorban álltak, hogy bejuthassanak a Radio City Music Hall épületébe, addig a HTC emberei kakaót és csemegéket osztogattak a hidegben, miközben mutatták az embereknek a saját zászlóshajójukat, a One-t. Míg tartott a Samsung bemutatója, ők a "#theNextBigFlop" jelzővel twittereztek, reagálva a Samsung "The Next Big Thing" szlogenjére. Elég kemény gerilla marketing az már biztos.

A HTC marketing vezérigazgató-helyettese Ben Ho nyilatkozta, hogy a Galaxy S4 "mégtöbb a meglévőből". A teljes nyilatkozatot itt találják: " Folytatták a műanyag készülékházzal, és a kézenfekvő fizikai változással, vagyis a kijelző növelésével, a Samsung új Galaxy készüléke meglehetősen szerény, ha összehasonlítjuk az alumíniumból készült HTC One-nal."

htc-ben-ho_620x340.jpg

"Még több a már meglévőből. A HTC továbbra is a legjobb választás azok számára, akik a legjobb technológiát szeretnék, prémium dizájnba csomagolva. Ügyfeleink eltérőt szeretnének a mainstreamtől, ami úgy tűnik jelenleg a Galaxy."

"Az ügyfeleink eredeti csúcs technológiát szeretnének, ínycsiklandozó dizájnnal, és prémium érzéssel mindezt egy készülékben, ezért alkottuk meg a HTC One készüléket."

Forrás: engadget.com, engadget.com

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!