Nexus 5 Nikon kamerával

Kezdenek szivárogni a Google Nexus 5 információi. A legfrissebb közülük, hogy a készüléknek forradalmi Nikon kamerája lesz. Mint tudjuk, a Nikon az egyik vezető gyártó a kamerák világában, és az együttműködésük a keresőóriással azért, hogy létrehozzanak egy kamerát a mobilokhoz, elég érdekes dolog. Talán a legjobb dolog, ami a mobilok kamerájával történhet.

google-nexus-5.jpg

A pletykák szerint a Nexus 5, ezek a kiszivárgott specifikációi a következő Google készüléknek. Úgy tudjuk 5 hüvelykes full HD kijelzője, Qualcomm Snapdragon 600 négymagos processzora 2 GB rammal, és 3140 mAh akkumulátora lesz. 8 GB vagy 16 GB beépített memóri közül választhatunk, és magától értetődik, hogy Android 5.0 rendszert fog futtatni, ami még hivatalosan be sincs jelentve.

Ugyanaz a forrás szerint, a Nexus 5 készüléknek Nikon kamerája lesz, idézem "tripla kamera érzékelő dolog". Látva, hogy a Galaxy S4 növelte a tétet azzal, hogy 13 megapixeles kamerát tett a készülékbe, akkor a Nexusnak is tartania kell a lépést. Ha mindez igaznak bizonyul, a kamera lesz a kulcs az értékesítéshez, Vic Gundotra írta Google+ köreiben, a múlt hónapban, hogy a vállalat elkötelezett amellett, hogy a Nexusoknak nagyon jó kamerájuk legyen. Az, hogy ezt a Google Senior mérnök alelnöke írta jelenthet valamit.

Forrás: ubergizmodo.com

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!