Motorola X: A Google a világ első testreszabható telefonján dolgozik?

Guy Kawasaki Motorola vezető azt szeretné, ha a telefonok egyre inkább olyanok lennének, mint a Porsche Exkluziv csomagja, ahol a vásárló finomhangolhatja az autó minden zegzugát, hogy hozzáigazíthassa saját elvárásaihoz. Kawasaki a Google+ posztjában belinkelte az alábbi Youtube videót, és hozzáfűzte: "Nem lenne nagyszerű, ha ugyanúgy személyre szabhatnád a telefonodat, mint itt? "

Kawasaki postját izgatott spekuláció kezdte követni. Vajon a Google bemutatja a világ első testreszabható telefonját? Előre kiválasztani a specifikációját és a hardverét a telefonnak vásárlás előtt brilliáns lenne, és ez valami olyasmi, amit tavaly Adam King, az Asus PR szakembere is érintett egy sajtóbeszélgetésben.

x.jpg

Valóban érdekes ez az ötlet, részemről lennének funkciók, amiket akár ki is hagynék egy telefonból, másokat pedig beletennék. Kérdés, hogy a rendkívül kis méret mennyire tenné ezt lehetővé? Hiszen itt nem lehet a paneleket úgy egymásba helyezni, mint mondjuk egy asztali PC-ben, vagy egy autóban. Gondolatnak ezért nem rossz. Részemről akár a filmen látható Porsche-t, akár a testreszabható telefont szívesen elfogadnám :-)

kawasakigplus.png

Ti mit tennétek bele a telefonotokba? Írjátok meg megjegyzésben a poszt alatt, kíváncsi vagyok a véleményetekre!

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!