Motorola X - kiszivárgott kép, specifikációk

Kiszivárgott az internetre, egy kép a Motorola be sem jelentett X készülékéről. Ez lehet a gyártó következő nagy dobása, mióta felvásárolta a Google. Várható, hogy a május 15.-ei Google I/O konferencián fogják leleplezni. A képpel együtt, érkezett egy rövid lista a készülék specifikációjáról is. Ezek az információk állítólag egy a fejlesztő csoporthoz közeli személytől származnak, de mivel nincs bizonyíték, hogy valódi-e a forrás így kezeljétek fenntartásokkal.

motorolaXleak.jpg

Az információ szerint, a készülék Snapdragon 800 chipkészlettel, 4.7 hüvelykes 1280 x 768 pixel felbontású kijelzővel érkezik. Szinte a teljes előlapot Gorilla Glass 3 védi az esetleges karcolásoktól, ami jól hangzik úgy, hogy a telefon IP57 tanúsítvánnyal rendelkezik, vagyis egy méterig vízálló és 30 percig képes működni víz alatt, továbbá a porral szemben is védett. A Motorola eddig is hatalmas akkumulátorokkal látta el a csúcskészülékeit, ez most sem változik, hisz 4000 mAh darab került a borítás alá, amivel vígan tovább bírhatja, mint a konkurensek készülékei. A készüléken 4.2 Android futhat, szinte teljesen a Google által megálmodott formában, ami nem is meglepő, hisz a tulajdonos Google nem akarja a MotoBlur felületet használni. Az egyetlen fájó pont csupán az, hogy nincs microSD bővítési lehetőség.

Ha mindezek igazak, akkor úgy tűnik a Google szerint nincs szükség full HD felbontású készülékre. Mindenesetre várjuk a további információkat, hisz még sok idő van májusig.

Forrás: gsmarena.com

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!