Traffi Hunter - készül a magyar Waze?

Annak idején beszámoltunk a Traffi Hunter alkalmazás megjelenéséről, és azóta is figyelemmel kísérjük az alkalmazás alakulását. Tesszük ezt azért, mert ígéretes az app, a maga területén a Waze navigációval akár egyenértékű is lehet. A fejlesztők folyamatosan újítanak, lássuk, mik is ezek.

Szokásukhoz híven, a felhasználói véleményeket követve átalakították a “Felhasználói jelentéseket”. A programban eddig is jelen volt, de a fejlesztőcsapat elmondása szerint kevesen találták meg, és számos üzenet érkezett hozzájuk azzal a kérdéssel, hogy hogyan jelenthetnek, avagy éppen azért, hogy egy ilyen fejlesztést kellene a jövőben véghez vinniük. Elsőrangú újításnak tehát ezt az általuk “Valós idejű”, online jelentési rendszer kiépítését tartom.

1.png 2.png 3.png

Nehéz rangsorolni az újításokat, mégis második helyre tenném a Közlekedési Felügyelet által kihelyezett mérési pontok jelentésének a lehetőségét. Úgy tudom, a Kamionos Közösség már nagyon várta az éles kezdést. Véleményem szerint, együttműködve a kamionosokkal, alkalmazás legyen a talpán a kategóriában aki a Traffi Hunter napi használati számát meg tudja dönteni. Nos, a srácok elmondása alapján volt olyan nap, amikor majdnem elérték az 5000 egyedi felhasználót.

Arra mindenki figyeljen, akit érint a NKH(KPM) ellenőrzés, az a Beállítások menüpontban kapcsolja be, mert alapból ki van kapcsolva!

4.png 5.png

Bevezetésre kerültek a színek. A különböző jelentésfajták más-más színeket és ikonokat kaptak, ezek rendre:

  • www.police.hu - sötétkék
  • Felhasználói jelentések - Traffi Hunter kék
  • Fix traffipaxok - szürke
  • NKH(KPM) ellenőrzések - sárga

Ami a legjobban tetszik a színekben, hogy a traffipax lista oldalon, amikor ránézek, elsőre tudom hogy mi az ami a közelemben van. Eddig ez valahogy összemosódott, főleg amikor messziről néztem.

Ez a frissítés szinte az összes maradék hiányosságot tartalmazza. Személy szerint nem tudom hova lehet még fejlődni, milyen frissítéseket lehet még kiadni, az esetleges hibajavításokon kívül. Nos, majd a Traffi Hunteres srácok kitalálják...

Ha úgy érzitek meggyőztek az érveim, töltsétek le bátran az alkalmazást!

iOS Android
appstore-icon.png playstore-icon.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!