Élőben megnéztük a Samsung Galaxy S4 készüléket

Tegnap délutánra hivatalosak voltunk, a Samsung legújabb boltjának megnyitójára az Allee-ba. De nem csak boltmegnyitó volt, hanem bemutatták az újságíróknak, a legújabb csúcskészüléket, a Samsung Galaxy S4-et. A rendezvény elején kihangsúlyozták, hogy ennyire gyorsan még nem jeleztek vissza az újság írok, hogy rész kívánnak venni egy bemutatón. Az érdeklődést mutatta, hogy több mint ötvenen voltunk jelen a nagy eseményen. A Samsung odafigyelt a részletekre mikor a boltot megtervezték, hiszen minden készüléküket ki lehet próbálni, és van is elég hely erre. 

IMAG0035.jpg

Mire mindenki megérkezett, kissé csúszott a program, de nem volt gond. Egy rövid bemutatón prezentálták, a telefon képességeit, és új funkcióit, és az egészet vezeték nélküli kapcsolaton keresztül egy TV képernyőjén nézhettük, külön kitértek az új Dual Shot funkcióra, mellyel a képet készítő is megjelenhet a képen. 

_DSC0029.JPG

A készülék képes az úgynevezett Air gestures funkcióra, ami magyarul "Légies gesztusok" névre hallgat. Ezzel bizonyos helyzetekben a kijelző érintése nélkül tudunk hívást fogadni, Hiszen mindenki volt már olyan helyzetben, hogy kézzel épp nem szívesen nyúlt volna a kijelzőhöz, de épp egy fontos hívásunk érkezett.

_DSC0049.JPG

Kitértek a különböző kiegészítőkre is, amiket megvehetünk majd a készülékez. Itt jött szóba az S Healt, ami az egészségünk megőrzésében segít, főleg a kiegészítőkkel együtt, például képes monitorozni az edzéseinket, és sok más hasonló dologra jó még. Sajnos az idő hiánya miatt nem tudták bemutatni az összes új képességet, de valamit kell a tesztekre is tartogatni.

IMAG0031c.jpg _DSC0045.JPG

Ezután kis szünet következett, majd hivatalosan is megnyitották a boltot, és kézbe vehettük a készüléket. Első benyomásom a készülékről, hogy meglepően könnyű, bár ebben az anyaghasználat játszik. A kijelző elég jónak tűnik, és azt hittem kényelmetlen lesz a 4.99 hüvelykes méret, de kellemeset csalódtam. Mint megtudtuk a tervezettnél hamarabb lesz kapható, így már Április végén megveheti aki szeretné.

_DSC0047.JPG

Nagyon jó élmény volt ott lenni ezen az eseményen. Reméljük hamarosan megérkezik hozzánk a Galaxy S4, hogy alaposabban tesztelhessük ezt a csúcskészüléket. De addig is itt egy rövid Hands-on:

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!