Hir3d - Nézz 3D filmeket és riportokat

icon.pngA Hír3D az első magyar videó portál, amelyen akár 3d-ben is lehet filmeket és riportokat nézni. De a ha nézőnek nem áll rendelkezésére speciális szemüveg, akkor minden riport megnézhető 2D-ben is. Látványos, érdekes és exkluzív videók magyaroroszágról és világ minden részéből! Akár 3D-ben is.

Az oldalon érdekes, látványos és exkluzív riportok és filmek láthatók itthonról és a világ különböző tájairól. A szerkesztőség, szorosan együttműködik az Afrikai - Magyar Egyesülettel, a Magyar - Ázsiai Társasággal és a "Latimo"-val is. A riportokban többször találkozhatsz majd Magyarországon letelepedett külföldiekkel, akik elmesélik új, választott hazájukban szerzett élményeiket és benyomásaikat.

1.jpg 2.jpg 3.jpg

A 3D kategóriában lévő filmek megnézéséhez, feltétlen szükséges az úgynevezett piros-kék szemüveg. Az okos TV-ken viszont, egyszerűen a készülékekhez adott 3D-s szemüvegekkel nézhetők meg ezek a filmek. Az alkalmazás weboldala a hir3d.hu címen található. Az alkalmazás iPhone és iPad készülékekre egyaránt ingyen tölthető le az App Store-ból.

4.jpg

 Letöltés:

appstore-icon.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!