Bemutatták a Samsung Galaxy Megát

A Samsung megint gondolt egy nagyot, és továbbgondolhatta a Note családot, legalábbis, ami a méreteket illeti. Lehet valami abban, hogy a telefonok mérete összefüggésben lehet a férfiak méret irígységével. Nos, a legújabb készülékek valahol az 5.5 colos Note II és a 7 colos tabletek között leledzenek, egyik 5.8 colos, másik 6.3 colos. Hogy ezekkel telefonálni hogy lehet majd, azt nem tudjuk, de biztosan kiderül majd.

GALAXY-Mega_1.jpgGALAXY Mega 5.8

Mindkét készülék (azért a telefont nem merem leírni erre a méretre) 4.2 Jelly Bean operációs rendszerrel kerül forgalomba. Processzoruk 2 magos, a kisebbik 1.4, mígy  angyobbik 1.7 GHz-es. A tároló kapacitása a kisebbik esetében 8 GB, a nagyobbik esetében 8 vagy 16 GB, SD kártyával 64 GB-ig bővíthető. A RAM kapacitása 1.5 GB, ami már nem kevés. Akkumulátoruk 2600 illetve 3200 mAh kapacitású lesz.

GALAXY-Mega_2.jpgGALAXY Mega 6.3

Szoftveresen el lesz látva minden földi jóval, ami a megszokott Samsung rendszerben szokott lenni, és pár újdonság is helyet kap majd. A videók és hangok átjátszása TV vagy tablet készülékekre könnyedén megoldható lesz az Samsung Link alkalmazással, míg az S-Translate alkalmazás beépített fordító (még nem tudni, milyen nyelvekkel).

A Galaxy Mega telefonok (na jó, leírtam) májustól kaphatók Európában és Oroszországban. Az árakról még nincs információnk.

Forrás: Samsung Tomorrow

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!