Veletech - telekommunikációs és informatikai kiállítás

A Veletech olyan kis hazánknak, mint a világnak a CES, vagyis jelenleg a legrangosabb hazai mobilos és informatikai kiállításnak ígérkezik. A rendezvény 2013. április 28-án, vasárnap lesz, a Millenáris B épületében, a Nagycsarnokban. Rendezője a Prohardver és a Mobilaréna, és azt ígérik, nem csak az okostelefonok rajongói fogják magukat jól érezni, és megtalálni mindazt, amire kíváncsiak. A belépő 800 Ft, jelképes összeg, és a 14 év alattiaknak, valamint a 60 év felettieknek ingyenes.

veletech.jpg

A kiállítás programja lesz természetesen a gyártók kiállítási standjai, ám ennél sokkal több is várható. 400 fős előadóteremben lesznek előadások, ahol a gyártók és forgalmazók (a Samsung, a Speedshop, a BlackBerry, a Nokia, a Sony, a HTC, a Huawei, a TDK, a WayteQ, az LG, a Telenor, az Alcatel, az ASUS, az Olympus, az MSI, a Cooler Master, a G-Form, a Media-Tech, és a Hangbarlang) bemutatják legújabb termékeiket, és válaszolnak a ravasz és agyafúrt kérdésekre is (amiket majd jól felteszünk nekik).

A fiatal fejlesztők bemutathatják legújabb alkalmazásaikat a három, jelenleg legnagyobb mobilplatformra (iOS, Android, Windows Phone), lesz modding verseny, ahol kreatív fiatalok fogják majd kitalálni, hogy lehet annyira elcsúfítani egy számítógépházat, hogy az már szép legyen. Lesz retro mobiltelefon kiállítás, és a szenior korosztálynak is bemutatnak majd számukra érdekes dolgokat, telefonokat. 

millenaris1.jpg

A Veletech története három évvel ezelőtt kezdődött - igaz, akkor még Mobile Meeting 2010 volt a neve -, és mára úgy tűnik, igazi rangos kiállítássá nőtte ki magát. Aki úgy gondolja, jöjjön el, velünk is találkozhat, jópáran ott leszünk a blog szerzői közül. ha valaki valamiért mégsem tudna eljönni, másnap részletesen be fogunk számolni a rendezvényről, de higgyétek el, érdemes lesz!

A rendezvény honlapja a www.veletech.hu címen található. Remélem, találkozunk ott Veletech!

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!