Moga Pro – játékkontroller telóhoz, tablethez

Játssz teljes értékű játékkontrollerrel bármikor, bárhol!

Már nagyon sokszor voltam úgy hogy letöltöttem egy nagyon jónak ígérkező játékot, de sajnos a nehézkes, kényelmetlen irányítás, az érintőképernyő nem megfelelő kihasználása gyakran hamar elkaszálta az áhított alkalmazást. Gondolom nagyon sokan voltatok már így. A MOGA telefonokra és tabletekre tervezett szuper kontrollerének jóvoltából ennek végre vége. A napokban nagyon kedvezményesen 50 dollárért juthatunk a MOGA Pro kontrollerhez.

MOGA_Secondary_Combination_Mark_Digital5.png

Külcsín

Első ránézésre nem is gondolnánk, hogy egy Androidos mobil eszközökre optimalizált kontrollert tartunk a kezünkben. Minden gombot megtalálunk rajta, amely a jelenlegi legnépszerűbb konzolok (Xbox, PS3) kontrollerein fellelhetőek. A MOGA beépített egy egyedi kiegészítőt eszközébe, egy középen található kihajtható műanyag kart (MOGA arm), amely a telefon, vagy phablet rögzítésére szolgál. A kis tartó természetesen állítható így a kisképernyős (3,5 inch) telefontól a piacon kapható legnagyobb képernyős phabletekig (max. 82 mm, átfogó szélesség) telefonokig mindent stabilan rögzíthetünk. A tabletekkel, számítógépekkel Bluetooth- on, USB-n keresztül kommunikál a készülék.

71rqfuLpVKL._SL1400_.jpg 712yuk7QpZL._SL1400_.jpg

Szép esztétikus 'mobil' kontroller - játssz, bárhol bármikor !

A kontroller ’szarvait’ fogórészét kellemes gumírozás borítja, mely kifejezetten csúszásgátló. Jobb és bal oldalon is található egy-egy analóg joystick (kár hogy nem dual shock-os), melyek nemcsak elforgathatóak, hanem kattintásra is alkalmasak. A bal oldalon látható még az úgynevezett kereszt alakú D-pad, valamint a bekapcsoló és a select gomb. A jobb oldalon a PS kontrollerekről jól ismert 4 funkciógomb, a start gomb és egy állapotjelző helyezkedik el. A kontrollert felfelé fordítva elöl jobb és bal oldalon is, 2-2 újabb funkciógombot találunk, középen egy USB bemenet foglal helyet. Arról nem rendelkezünk információval, hogy a kontroller játék közben rezeg-e, van e benne vibrációs funkció.

616KdFyiZ9L._SL1400_.jpg 61tIoJzL2SL._SL1400_.jpg
71NN-mzgMjL._SL1400_.jpg 61rziCkfirL._SL1400_.jpg

Teljesértékű profi kontroller - a felnyitható MOGA arm - rögzítsd telódat és add át magad a játékélménynek!

A kontrollert egy AAA-s pici ceruza akksi táplálja, melyet USB-ről tölthetünk fel. Egy elemet kapunk a készülékhez, de érdemes magunknál tartani egy pótot is, nehogy a legizgalmasabb pályánál kelljen abbahagyni a játékot.
Ha a megvétel mellett döntünk, akkor a kontroller mellé kapunk egy kis tablettartó állványt, egy USB-s kábelt, ingyenes letöltési lehetőséget a kontroller app-jához, és természetesen egy használati utasítást, valamint 2 ajándék játékot (N.O.V.A. 3, Pac-MAN).

Részletes bemutató videó Samsung Galaxy Note-tal és Samsung tablettel, fullos játékokkal

MOGA kompatibilis játékok

Napról napra egyre több és több játékot nyomathatunk a kütyüvel néhány az ismertebbek közül: ShadowGun Deadzone, Dark incursion, The Conduct, GTA Vice City, Vendetta, Sonic 4D, Heretic Gles, Expandables, Death trigger. Asphalt Heat, Modern Combat 4, Sonic II, SonicCD, Gunslugs stb.
A teljes játéklistát itt találjátok. Egyes a listán nem szereplő játékok emulátor segítségével is játszhatóak, de ezek esetében a 100 % -os fullos játékélmény nem garantált.

Kedvcsináló kisvideó - ezt meg kell venni!

Paraméterek

Mobil operációs rendszerek: Android 2.3 vagy újabb
Ár: Néhány napig akciósan 50 dollár az amazon.com-on
Telepítési méret (kontrollerhez tartozó app): ismeretlen
Letöltési lehetőség: Az app csak a kontrollerrel együtt kapható
Weboldal: http://www.mogaanywhere.com/

De jó lenne már kézben tartani és tesztelni!!

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!