Sprinkfield - a logikai játék immár Androidra is

sficon.pngSzinte minden ember szereti próbára tenni a logikáját, amihez manapság a különböző játékos alkalmazások nyújtanak segítséget. Most sincs ez máshogy, hiszen egy remekül elkészített magyar fejlesztésű logikai játék látott napvilágot immár a Google Play-en is, ami pedig nem más, mint a Sprinkfield.

A játékban két mód található, a puzzle és a fullfield. A játékszabályok mind a kettőnél egyszerűek: a puzzle-nél az első és legfontosabb, hogy minden víznek el kell fogynia, valamint a madárijesztőknek is meg kell hagyni a helyet, különben nem lesz sikeres. Természetesen ha ilyen egyszerű lenne, nem lenne benne semmi kihívás, viszont még lesznek benne egyéb nehezítések is, amiknek köszönhetően hosszú órákra képes lekötni a figyelmet. Az első 10 szint még egyszerű, onnantól kezdve már ténylegesen használnunk kell az eszünket.

A fullfield-nél annyiban módosulnak a szabályok, hogy végtelen mennyiségű víz áll a rendelkezésünkre, viszont a madárijesztők számára még mindig oda kell figyelni. Itt alapvetően nem az a cél, hogy továbbjussunk, hanem hogy minél több pontot érjünk el a maximálisból. Ez a mód alapvetően nem érhető el, hogy játszhasd, először teljesíteni kell a Puzzle első 15 szintjét.

A játék tehát már nem csak iOS-re érhető el, hanem az Android-os felhasználók is élvezhetik ezt a remek játékjátékélményt. Aki szereti az addiktív logikai játékokat, azok számára kellemes órákat fog okozni, ráadásul mind a két platformra ingyenesen letölthető!

1.jpg 2.jpg
3.jpg 4.jpg
5.jpg

Letöltés Android-ra: Letöltés iOS-re:
playstore-icon.png appstore-icon.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!