HTC M4

Az olcsóbb One

Nagyon úgy tűnik, hogy a HTC egy a One-hoz nagyon hasonló, ám olcsóbb készüléket tervez kiadni. Mint emlékezhetünk a HTC One M7 néven futott míg csak pletykák voltak róla, így az M4 lehet, hogy a kicsit visszafogottabb variáns lesz.

m4.jpg

A készülék sok hasonlóságot mutat a One-nal, de jelenleg nem tudni, hogy megkapja-e ugyanazt a prémiumkategóriás alumínium házat, vagy csak egy műanyag verziót. A fényképről viszont úgy látszik, hogy itt is alumíniumot használnak a HTC-nél. Szemből láthatjuk, hogy sztereó hangszórói vannak, a változások inkább a hátlapon láthatóak, hisz a vaku átkerült a kamera fölé, és a Beats Audió logó váltotta a feliratot.

A kép alapján valószínűleg megkapja a HTC sajátfejlesztésű Blinkfeed felületét is.

A specifikációk teljes listáját még nem tudjuk, de a pletykák szerint 4.3 hüvelykes 720p felbontású kijelzőt kap. Továbbá valószínűleg kétmagos Qualcomm Snapdragon processzor, és 2 GB ram lesz a burkolat alatt. A felhasználó számára 16 GB beépített memória áll majd rendelkezésére, mindezt 1700 mAh akkumulátor fogja árammal ellátni. A kameráról nincs még információ az sem kizárt, hogy az UltraPixel kamerát megkapja. Képes lesz LTE hálózatok elérésére is, és Android 4.2 Jelly Bean rendszert fog futtatni.

A készüléket a második negyedév végén kezdik szállítani, így ha a One tetszett, viszont túl drága akkor ez a készülék egy jó alternatíva lehet, hisz a specifikációk egy középkategóriás készülékre utalnak.

Forrás: knowyourmobile.com

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!