Medical Point+ - egészségügyi ellátás egyszerűen

Találd meg a legközelebbi egészségügyi intézményt

Icon.pngMegjelent a Medical Point+ nevű magyar alkalmazás, amely azt a célt szolgálja, hogy bárhol járunk az országban, akkor is megtaláljuk a számunkra fontos egészségügyi intézményeket, legyen az kórház, sürgősségi, vagy akár fogászat. Amennyiben csak gyógyszerre van szükség, mert otthon felejtettük, vagy csak szimplán elfogyott utazás közben, akkor is nagy segítséget tud nyújtani a legközelebbi patika megmutatásával.

Az alul található menüpontok segítségével találjuk meg a listát, ahol a távolság alapján vannak rendezve, ezért szükséges a program használatához a helymeghatározás. Amennyiben van egy konkrét patika, rendelő, vagy sürgősségi, aminek a nevét tudjuk, de a címét nem, azt is megtalálhatjuk hála a keresőnek.

1.jpg 2.jpg

A jobb felső sarokban található a három legfontosabb telefonszám, tehát a mentők, tűzoltók valamint a rendőrök elérhetősége, egy pár gombnyomás segítségével fel lehet őket hívni akkor is, ha nem ugrik be hirtelen az elérhetőségük. Ami számomra mindenképpen pozitív, az az utolsó menüpont, vagyis a profilom, ahol meg kell adni saját magadról információkat, így ha bármi történik veled és megtalálják a telefonodat, akkor tudni fogják, hogy kit kell értesíteni, valamint nem adnak be (remélhetőleg) olyan gyógyszert, amire allergiás vagy.

3.jpg 4.jpg

Az alkalmazás nem csak a te dolgodat könnyítheti meg, hanem vészhelyzet esetén a mentősök dolgát is, hiszen nem kell az azonosítással akár órákat eltölteni, ráadásul az alkalmazás ingyenesen le is tölthető.

Letöltés iOS-re:

appstore-icon.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!