Screenshot Quiz: Video Games

Mennyire nincs életed?

Icon.pngMegjelent az iTap Media Kft. játéka iPhone-ra, a Screenshot Quiz: Video Games. A játékban letesztelheted, hogy mennyire ismered fel a különböző játékokat csak egy játékon belül készült kép alapján. Személy szerint nekem már az egyik kedvenc játékom lett, mert szeretek játszani szinte minden platformon (mobilok, PC, konzolok), így letesztelhettem, hogy mennyire nincs "életem".

A játékban két mód található, a klasszikus, ahol különböző kategóriák alapján vannak szétválasztva a játékok. Ezek a kategóriák a következők: mobil játékok, PC és konzol játékok, retró játékok, valamint az utolsó kategória a videojátékokban lévő szereplők felismerése. Ezek alapján mindenki megtudhatja, hogy melyik platform játékait ismeri a legjobban.

A második játékmód a Sudden Death, ahol ugyan úgy adott egy kép, annyi különbséggel, hogy itt négy közül kell kiválasztani, hogy melyik játékról van szó. Itt viszont az idővel is versenyezni kell, mert egy képre összesen 10 másodperced van. Addig tart a játék, amíg nem hibázol hármat, így ha ügyes vagy, akkor nagyon hosszú ideig tudsz majd játszani vele egyhuzamban.

1.jpg 2.jpg

 

Ha elakadsz, akkor sem kell megijedni, mert a képeket fel lehet tenni Facebookra, így az ismerőseidet is bevonhatod akár a játékba, vagy ha csak egy pici segítség kell, akkor a jobb felső sarokban lévő érmék segítségével felfedhetsz néhány betűt, illetve 50 érméért el is árulja a teljes megfejtést. Ám vigyázz, mert nem áll rendelkezésre végtelen mennyiségű pont, mert alapvetően 250 érmét kapsz, utána pedig minden ötödik helyes megfejtés után kapsz tízet.

3.jpg 4.jpg

 

A PC játékoknál én összesen két hibát fedeztem fel, ami valószínűleg csak elírás, mégpedig a Warcraft 3-as képre azt írja, hogy az a DotA, pedig az egy teljesen különálló játék, annyiban egyeznek csak, hogy a képen ténylegesen egy DotA jellegű pálya van, viszont maga a játék mégiscsak Warcraft 3. A másik viszont tényleg csak egy apró hiba, mégpedig a Guild Wars 2-ről mutatott képnél csak annyit fogad el, hogy Guild Wars, ha beírod utána a kettest, akkor már rossz a megoldásod a program szerint, viszont ez tényleg már csak apróság (annak ellenére, hogy a GW és a GW2 között egy szakadék a különbség :-)). Itt viszont megvan annak is az esélye, hogy a kép a rossz, mert ha kitalálod, akkor a megjelenés dátumának 2005 van megadva, amikor a Guild Wars 2 még sehol se volt.

5.jpg

A játék alapvetően ingyenesen letölthető iPhone-ra, de ha megveszed 0.89 Euróért, akkor 250 helyett 500 érmével indulsz, valamint In App Purchase segítségével további érméket is vásárolhatsz. Ami viszont tényleg nagyon tetszik benne, hogy nem csak a legújabb játékok találhatóak meg benne, hanem egészen régiek is, így több korosztály számára is egyaránt fantasztikus élményt nyújt.

Letöltés iPhone-ra
(ingyenes)
Letöltés iPhone-ra:
(fizetős)
appstore-icon.png appstore-icon.png

 

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!