Wisdom Places - hova menjek bulizni, ismerkedni?

icon.pngAz alábbi programleírást Bánkuti Zoltán küldte számunkra: A Wisdom Places egy új alkalmazás a MicroStrategy-től, mellyel egy gyors telepítés és Facebook bejelentkezés után rendkívül hasznos információkhoz juthatsz arról, hogy (Facebook ismerőseid szerint) melyek a legkedveltebb kávézók, éttermek, bárok és szórakozóhelyek.

Barcelonába utazol és szeretnéd megtudni, hogy a városban, vagy a környéken hol tölthetnél el egy kellemes estét? Nincs kedved, időd órákig böngészni az interneten? Használd a Wisdom Places alkalmazást, mellyel pillanatokon belül megtudhatod, hogy az adott városban pl.: sportkedvelő Facebook ismerőseis milyen bárokat ajánlanak számodra.

mzl.ladqiiys.320x480-75.jpg mzl.vvxjahvt.320x480-75.jpg

Ha sikerült választanod, akkor már csak egy kattintás és megtudhatod, hogy az általad legszimpatikusabbnak tartott bárba főként milyen nemű, milyen korosztályba tartozó, milyen családi állapotú, érdeklődési körű, iskolai végzettségű emberek járnak legszívesebben.

De saját magad is beállíthatod a szűrési paramétereket (kor, nem, családi állapot, ismeretségi kör, iskolai végzettség stb.), így biztosan megtalálod az igényeinek leginkább megfelelő kávézót, éttermet, bárt, vagy szórakozóhelyet.

mzl.nmigiyor.320x480-75.jpg mzl.anrgpwwn.320x480-75.jpg

Egyedülálló vagy, és ismerkedni szeretnél? Akkor nincs más dolgod, mint a Single Guys, vagy Single Girls ikonra kattintani és kiderül, hogy a szingli nők/férfiak az általad kiválasztott országban/városban mely éttermekbe, kávézókba, bárokba, vagy szórakozóhelyekre járnak a legszívesebben. De pillanatokon belül azt is megtudhatod, hogy zenekedvelő, vagy sportkedvelő ismerőseid milyen helyeket részesítenek előnyben.

Ha találtál egy jó helyet, azt egyből meg is oszthatod barátaiddal! A Wisdom Places egy rendkívül hasznos alkalmazás bárki számára! Próbáld ki Te is!

Részletes információk: http://www.wisdom.com/personal/places/

Letöltés iOS-re:

appstore-icon.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!