Két új HTC készülék

Kiszivárgott információk a Desire 200 és a Desire 600 készülékekről

Az egész világon mindenkit a HTC One érdekel, de a gyártónak gondolnia kell azokra is akik nem akarnak 200 ezer forintot kiadni egy telefonért. Két új HTC készülékről szivárogtak ki információk, amik inkább az alsó és közép kategóriákban versenyeznek.

htc-desire-200-desire-600-leak.jpg

A HTC Desire 200, amit a közelmúltban hitelesítettek, egy alsó kategóriás készüléknek tűnik a specifikációk alapján. A készülék kijelzője 3.5 hüvelykes 320 x 480 pixel felbontású, egymagos 1 GHz-es processzora, 512 MB RAM-ja 4 GB beépített memóriája, melyet microSD kártyával lehet bővíteni, 5 megapixeles kamerája és 1400 mAh-s akkumulátora mind arra enged következtetni, hogy ez igencsak olcsó készülék lesz. Valószínűleg nem a legfrissebb rendszerrel fog érkezni, hanem csak a már korosodó Android 4.0-val. Valószínűleg ezt a készüléken a fejlődő országokba szánják, nem Európába.

A HTC Desire 600 benchmark eredmények között lett felfedezve, melyek szerint két SIM kártyával működik a készülék. A pletykák szerint négymagos 1.2 GHz MediaTek MT6589 processzora lesz. A kijelző méretét nem tudni csak annyit, hogy 540 x 960 felbontású panelről van szó. A készülék ezek alapján középkategóriásnak mondható, és a várakozások szerint Android 4.1 Jelly Bean fog futni rajta.

Forrás:ubergizmodo.com

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!