Óriási HTC One?

Pletykák keringenek 5 hüvelyknél nagyobb variánsról

A HTC One sikeresnek mondható készülék, hisz alig pár napja volt hír róla, hogy már több mint 5 millió készüléket értékesítettek. Így nem csoda, hogy szárnyra keltek a pletykák, hogy több variánst készítenek ebből a gyönyörű készülékből.

_DSC0278.JPG

Mostanában már hallottunk az M4-ről, ami a 4.3 hüvelykes kistestvére a One készüléknek, igaz valamivel szerényebb hardverrel, de UltraPixel kamerával. A napokban felreppent a hír, hogy hasonlóan a nagy riválishoz, a HTC One készülékből is lesz alap Androidos verzió vagyis Vanilla kiadás (aminek sokan örülnének).

A legfrissebb pletyka, amit még nem erősítettek meg, hogy hamarosan nagyobb verziót is bemutatnak a One készülékből. Ezzel tehát a HTC is beszáll a pörgő phablet piacra hisz, a készülék kijelzője valahol 5 és 6 hüvelyk között valószínű, sajnos a specifikációkról nincs információ, de ha tényleg lesz, akkor ugyanarra a hardverre építik mint a csúcsmodellt.

Ha a pletykák valamelyike is igaznak bizonyul, akkor már a nyár folyamán sor kerülhet a bejelentésre, addig kezeljük ezeket fenntartásokkal.

Forrás: gsmarena.hu

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!