Eladási csúcsot döntött a Samsung GALAXY S4

Túl a 10 millión már az első hónapban - sajtóközlemény

A Samsung Electronics, a világ egyik vezető okostelefon gyártója bejelentette, hogy az alig egy hónapja megvásárolható Samsung GALAXY S4 értékesítése világszinten átlépte a tízmilliós mérföldkövet. Ez azt jelenti, az április 27-i debütálása óta átlagosan 4 készüléket adtak el másodpercenként.

A GALAXY S4 értékesítése felülmúlja elődei sikerét is: a GALAXY S értékesítése 7 hónap alatt, a GALAXY S II 5 hónap alatt, a GALAXY S III pedig 50 nap után érte el ugyanezt a mérföldkövet.

galaxys4.png

A Samsung GALAXY S4 tervezői egy olyan okostelefont akartak létrehozni, amely azokon a területeken a legerősebb, melyek a felhasználóknak a legfontosabbak: megkönnyíti a barátokkal és a családtagokkal való kapcsolatteremtést, egyszerűbbé és gondtalanabbá teszi a mindennapokat, valamint új élmények szerzéséhez járul hozzá. A készülék az összes hazai mobilszolgáltatónál és számos kártyafüggetlen értékesítési ponton – többek között az Allee Bevásárlóközpontban található Samsung Experience Store-ban is – elérhető fátyol fekete és zúzmara fehér színben. Az idei év folyamán további 4 színvariáns kék (Blue Arctic), vörös (Red Aurora), lila (Purple Mirage) és barna (Brown Autumn) érkezik.

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!