Ball in Basket

Dobd be a labdát a kosárba

Icon.pngAz alkalmazás, amit most bemutatok nektek, igen nagy dilemmát okozott nekem, hogy hova is soroljam, a jó, vagy a rossz játékok közé. Végül az utóbbi kategóriába került, mert ugyan a megvalósítás hagy kívánnivalót maga után, maga az ötlet és az alapjáték nekem nagyon megtetszett, órákon át el lehet vele lenni, annak ellenére, hogy milyen egyszerű programról van szó.

A játékban az a feladatunk, hogy a kosárlabdát minél kevesebb dobásból eljuttassuk a palánkba, amit a labda különleges fizikája tesz nehezebbé, vagyis sokkal érzékenyebb, amikor nekimegy a falnak, mint egy igazi labda. Ezt tekinthetjük hibának is, de akár nehezítésnek is. A szintek, amikből összesen 200 van, nem nagyon jelentenek semmit, mert a pályának egy véletlenszerű helyén jelenik meg a labda, tehát igazából totálisan fölösleges volt ennyi szintet beletenni.

1.jpg 2.jpg

Ami engem egy kicsit zavar, az a pontozási rendszere, mert ha egyből bedobom a palánkba, akkor vagy egy csillagot kapok, vagy kettőt, de ennél többet nem, így nem egészen értem, hogy mi alapján pontoz a rendszer, de ennek ellenére lehet haladni a szintekkel, így láthatjuk, hogy mennyit játszottunk már nagyjából.

3.jpg 4.jpg

A játék arra jó, hogy a buszmegállóban várva, vagy éppen utazás közben szórakoztassuk magunkat, másra nem igazán, de az extrém fizikájának köszönhetően igencsak megkeseríti a dolgunk. Az alkalmazás ingyenesen letölthető iOS-re.

Letöltés iOS-re:

appstore-icon.png

 

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!