Könnyebb, biztonságosabb autós használat

CarHome Ultra teszt

carhome.pngA CarHome Ultra egy olyan alkalmazás, ami segíti a könnyebb és biztonságosabb használatot vezetés közben. Mindannyian tudjuk, hogy vezetni és telefont babrálni egyszerre nem csak veszélyes de tilos is. Ennek ellenére nap mint nap látok autósokat akik a telefonálnak vezetés közben, vagy tévesen úgy használják a kihangosítót, hogy közben a telefont a szájukhoz tartják. Továbbá a navigációt sem egyszerű mindig elővarázsolni a készülékből. Ezen segít ez az alkalmazás.

Az alkalmazás igazából egy új kezelőfelületet ad, amiben hatalmasak az ikonok, így könnyebben rájuk bökhetünk. Akár harminc alkalmazás ikonját pakolhatjuk erre a felületre, bár számomra kicsit soknak tűnik, hisz vezetés közben nem hiszem, hogy ennyi alkalmazásra szükség lehet. Minden esetre az oldalak között a szokásos swipe mozdulattal lapozhatunk. 2013-06-10_22-22-17.png

A képernyőn továbbá folyamatosan láthatjuk az aktuális sebességünket gps adatok alapján, továbbá iránytű adatokat, és időjárási információkat. Az alkalmazások kipakolása mellett, szín séma választással is testre szabható az alkalmazás. Továbbá vannak nappali és éjszakai profilok, mint azt mér GPS programok esetében megszoktuk. Nagyon hasznos kis program tud lenni. Számomra egy érdekesség, hogy bármilyen felugró ablakot nyitunk az alkalmazásban akkor, az pár másodperc múlva automatikusan bezáródik. 

2013-06-10_21-30-59.png 2013-06-10_22-42-36.png

Az alkalmazás 30 napos próbaverziója ingyenesen elérhető a Play Áruházból, viszont ha tovább szeretnénk használni akkor, a CarHome Ultra Unlocker alkalmazást kell megvennünk, ami igazából csak egy licensz. Ez a licensz 900 forint körüli, ami szerintem kicsit sok, de próbáljátok ki és ezt döntsétek el ti.

Letöltés Androidra:
playstore-icon.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!