Telefonhoz csatlakoztatható LED vaku

iblazr Flash

Sokan vannak, akik már nem vesznek kompakt digitális fényképezőgépet hiszen van egy okostelefonjuk aminek a kamerája jó körülmények között hozza az elvárt minőséget. De mi a helyzet a fény hiányos szituációkban? A gyártók próbálják persze ezt is megoldani dupla LED vakuval, vagy Xenon vakuval több kevesebb sikerrel de így is van, hogy kevésnek bizonyulnak. Erre kínál megoldást az iblazr.

Iblazr-Colors.jpg

A iblazr Flash erős LED vaku, ami működik mind iOS és Androidos készülékkel is a hozzá tartozó alkalmazással, így több fényünk lesz. A vakut 3,5-ös jack csatlakozóval csatlakozik a készülékünkhöz, és mivel saját akkumulátorral rendelkezik így attól sem kell félnünk, hogy idő előtt lemeríti a készülékünket.

Természetesen fordítva is működik, így készíthetünk az elülső kamerával is élvezhető képeket, vagy használhatjuk videótelefonáláskor arra, hogy megvilágítson minket így a beszélgető partnerünk kiválóan láthat minket. Jelenleg nincs róla információ, hogy mikor és mennyiért lesz kapható, de a gyártó honlapján feliratkozhatunk, hogy még több információk kapjuk.

Forrás: ubergizmo.com

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!