Megjelent a HTC One mini – HTC One kis méretben

Sajtóközlemény

A HTC a mai napon bemutatta új készülékét a HTC One minit, amely a számos díjjal elismert és 181 országban bevezetett HTC One kompakt kiadása. A készülék az éles, 720p felbontású 4,3”-es kijelzőméret és a kétmagos 1.4 GHz-es processzor mellett magáénak tudhatja a HTC One jellegzetes kialakítását valamint a HTC BlinkFeed™, HTC Zoe™, HTC BoomSound™ funkciókat is. A HTC One mini a legújabb Android verzióval és a HTC Sense®-szel érkezik.

HTC One mini_Jul18.jpgBüszkék vagyunk arra, hogy magunkénak mondhatjuk a piac egyik vezető okostelefonját, melyet a HTC One mini formájában egy kisebb testvérrel is kiegészítünk. A HTC One mini-ben megtalálható miden, amitől a HTC One sikeressé válhatott, kisebb, praktikusabb külsőben.” – mondta el Peter Chou, a HTC Corporation vezérigazgatója.

HTC BoomSound: a telefonok hangzása megváltozott

A HTC One a HTC BoomSound két előlapi sztereó hangszórójának köszönhetően újat alkotott az okostelefonok világában. A HTC One mini és a beépített erősítők együtt ugyanilyen erőteljes hangzást ígérnek. A Beats Audio™ integrációval kiegészülve a készülék zenehallgatás, videonézés vagy játék közben is különleges élményt nyújt.

HTC BlinkFeed: Kedvenc tartalmaid egy képernyőn

A HTC BlinkFeed egyetlen élő hírfolyammá változtatja a kezdőképernyőt, melyen kizárólag az előre kiválasztott témájú hírek jelennek meg, legyen szó közösségi oldalakról, friss hírekről, fotókról. A HTC BlinkFeed naponta több mint 10,000 bejegyzést (feed) is megjeleníthet, amelyek egy helyen, könnyen és azonnal elérhetőek.

 

New HTC One & HTC One mini_Jul18.jpg

HTC UltraPixel kamera HTC Zoe és Video Highlights funkcióval

A HTC UltraPixel kamera 300%-kal több fényt képes beengedni a hagyományos okostelefonok kameráihoz képest, ennek köszönhetően részletgazdag, nagy dinamikatartományú fotók készítését teszi lehetővé, kedvezőtlen fényviszonyok mellett is. A HTC Zoe életre kelti a különleges pillanatokat 3mp-es videók formájában, amelyeket aztán tovább is lehet szerkeszteni. A galériában tárolt fotók így szinte élővé válnak, a Video Highlights pedig tovább színesíti a fotókat, hiszen automatikusan 30mp-es videót készít a különleges eseményekről. Ehhez választhatunk zenei aláfestést az előre feltöltött zenék közül vagy akár saját könyvtárunkból is.

A HTC One mini szeptembertől lesz elérhető Magyarországon, ezüst és fekete színekben.

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!