Blue Friends: Flashback

icon.pngEgy érdekes és új magyar fejlesztésű játékot mutatunk ma be nektek. Régebbi Mac felhasználók talán még emlékeznek a Blue Friends nevű widgetre, ami persze ma már a múlté, de annak, aki valaha szeretett vele játszani,  kellemes kikapcsolódást nyújthat a most megjelent iPhone játék. Ne ijedjünk, meg, a játék nagyon kék, de ugye ez a nevéből is következik. Aranyos, egy ideig leköti az ember figyelmét, és nem utolsósorban, egyelőre ingyenes. Az előéletét tekintve hamarosan népszerű lesz, ha érdekel, addig töltsd le!

3.jpg

Indítás után először egy tutorial látható, melyből megtudjuk, mit is kell valójában csinálni (angol nyelvtudás ajánlott), majd elkezdhetjük a játékot. A játékmenet lényege, hogy jönnek mindenféle teremtmények, kutyák, léggömbök, madarak és hasonlók, ezeket ki kell kerülni, mert azonnal meghalunk, és újra kell kezdenünk a pályát. mozigni jobbra vagy balra tudunk, illetve ugrani tudunk egyik, másik, vagy mindkét kis figurával.

1.jpg

A pálya célja az, hogy a több részből álló képet összeszedjük a megfelelő sorrendben. Ha egy rossz képrészlethez hozzáérünk, nem halunk meg, de elveszítjük az eddigi képrészleteinket, és kezdődik minden előlről. Az alsó féltekén a képrészlet tükörképe fog jönni, de ez ne zavarjon meg, az ugyanolyan jó lesz a gyűjtögetéshez. Ha elértük a célt, összeállt a nagy kép, véget ér a pálya, és kezdődik a következő.

2.jpg

A játék a Game Centert is használja, eredményünk bekerül, így bárki láthatja azt. Érdemes tenni egy próbát, mindenkinek jó szórakozást kívánok hozzá.

4.jpg

Letöltés iPhone-ra:

appstore-icon.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!