Apple iPhone 5C

Az olcsó alma

Tegnap bemutatták az új Apple készülékeket, igen többet, hisz bemutatták a pletykált "olcsó" variánst az 5C-t. Lássuk is mit kapunk az első olcsó iPhone készülékkel. A készülék öt színben lesz megvásárolható, amik a következők: zöld, fehér, kék, pink és sárga.

LB_8081_verge_super_wide.jpg

Az Apple azt mondja, a készülék teljes hátoldala egyetlen darabból áll, így a felhasználó nem fogja észrevenni az illesztéseket. A hátlap egy kemény műanyagból készült, és belülről acél bevonatot kapott, ami az antenna is egyben. Műszaki adataiban eléggé hasonlít az iPhone 5-re, hisz A6 processzora van, ugyanaz a 4 hüvelykes Retina kijelzője van és a 8 megapixeles iSight fő kamerát is örökölte. Az akkumulátor viszont nagyobb, mint az iPhone 5-é, továbbá új FaceTime HD kamerát kapott az előlapra. Adatkapcsolatok szempontjából van LTE, dual-band Wi-Fi és Bluetooth 4.0 is.

LB_8044_verge_super_wide.jpg

Kétéves szerződéssel a 16 GB-os verzió 99 dollár a 32 GB-os 199 dollár. Az előrendelni szeptember 13.-ától lehet, és 20.-án már kapható is lesz az Egyesült Államokban, Ausztráliában, Kanadában, Kínában, Franciaországban, Németországban, Szingapúrban és az Egyesült Királyságban. A gyártó készített puha tokokat is amikkel még kényelmesebb a készülék fogása, ezek a tokok pedig 29 dollárba kerülnek. 

Forrás: theverge.com

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!