4 kütyü amit várunk októberben

Az ünnepek közeledtével ismét belendül a kütyü piac is, hisz tudjuk ilyenkor ajándéknak sem utolsó egy új tablet, vagy okostelefon. Az első kütyü amirevárunk az a következő iPad, vagyis a sorban már az iPad 5. Sokan arra számítanak, hogy egyszerre mutatják be az iPad mini 2-vel és mind a kettő készülék megkapja 'Touch ID' ujjlenyomat olvasót is. A híresztelések szerint a bejelentésig október közepéig várnunk kell.

iPad_5_release_date.jpgForrás: pcadvisor.co.uk

A következő készülék a Nexus 5, ami a híresztelések szerint valamikor október második felében kerül bemutatásra. A készülék 4,96 hüvelykes fullHD felbontású kijelzővel szerelt készülék lesz, és valószínűleg a 4.4 KitKat referencia telefonja lesz.

A harmadik táborból is várhatunk egy nehézfiút, hiszen a Nokia Bandit. A Lumia 1520 telefont nevezik Banditnak, és úgy volt, hogy már szeptember végén bemutatják, de a legfrissebb hírek szerint ezt eltolták októberre. A készülék kijelzője 6 hüvelykes lesz, és a pletykák szerint 20 megapixeles kamerával szerelik fel.

nokia-bandit-6-inch-smartphone-wp8-raqwe.com-01.jpgForrás: raqwe.com

Az LG G2 a legújabb készülék az LG-től és az előrendeléseket szeptember végéről áttették október elejére, de ez függ attól is, hogy melyik országban nézzük. A készülék elsődleges kamerája 13 megapixeles lesz a másodlagos kamerája pedig 2,1 megapixeles. A kijelzője pedig 5,2 hüvelykes és tartogat pár videós és fotós meglepetést.

Forrás: ibtimes.com

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!